23 Nisan 2009 Perşembe

1379-Vahşet Partisi 2006 DVDRip Türkçe Altyazı








Yönetmen: Jonathan Levine
Tür: Horror,Mystery,Romance,Thriller
Ülke: USA
Dil: English
Slogan: There's something about Mandy all the boys love.
Konu:A group of high schoolers invite Mandy Lane (Amber Heard), a good girlwho became quite hot over the summer, to a weekend party on a secludedranch. While the festivities rage on, the number of revelers begins todrop quite mysteriously.
Puan: 6.0/10 (4,372 oy)
Süre: Canada:88 min (Toronto International Film Festival... dk
Ödüller: 1 nomination
Oyuncular (ilk 5): Amber Heard, Anson Mount, Whitney Able, Michael Welch, Edwin Hodge


Konusu

Teksas güzeli Mandy Lane lisenin prensesidir. Chloe ve Red,Mandy’yi Red’in aile çiftliğinde haftasonunugeçirmek üzere davet ederler. Mandy bunu arkadaşlıklarınıilerletecek bir fırsat olarak görür, erkekler ise onu eldeetmek için can atmaktadır. Teksas yollarında ilerlerken,çocuklar yavaş yavaş Mandy’nin savunmasını kırmayaçalışırlar: Bir bira kamyonundan bir fıçı biraçalınır, hafif uyuşturucular gençlerin kanına karışmayabaşlar. Mandy olup bitenleri hafif tebessümle izlemektedir; bututumu onları bütünüyle çarpar.

Çiftliğe vardıklarında herkes Mandy’ye ilk defasahip olan erkek ünvanını kapmak için binbir numarayabaşvurur. Fakat gece ilerleyip alkol, uyuşturucular ve hormonlar daişin içine karıştıkça geri alınamayacak sözler vehareketler bir bir dökülür. Reddettiği erkeklerden biribunu iyice ciddiye alınca, tatlı Mandy kendini birden hayatı pahasınabir mücadelenin içinde bulur. Edebiyatmış, matematikmiş,bunları bir kenara atın. Lisede en önemli kozun itibarındır, tabiieğer hayatın tehlikede değilse...